AKTUALNO

V šestih letih usmerjenega delovanja v pridobivanje zelene energije prek naših lastnih sončnih elektrarn smo vlagateljem oddali prek 43.000 sončnih panelov.

​Skupaj smo od leta 2014 v naših 22 sončnih elektrarnah proizvedli 86.000 MWh zelene električne energije in s tem z vašo pomočjo okolje razbremenili za 56.000 ogljikovega dioksida, kolikor bi se ga sicer izpustilo v ozračje pri proizvodnji iste količine električne energije v termoelektrarni.

Aktualna sončna elektrarna

Trenutno je aktualna sončna elektrarna za zakup sončnih panelov SE Kranj 2 in samo pri njej so sončni paneli še na razpolago.

Vabimo vas, da si pred najemom sončnih panelov ogledate podrobnejšo predstavitev aktualne sončne elektrarne (opis, tehnični podatki, številka pogodbe, številka deklaracije, lokacija, satelitski posnetek).

Povezava

Pregled vseh projektov

Če se želite pred odločitvijo o najemu oziroma zakupu sončnih panelov dodatno prepričati o razsežnosti, kakovosti in dostopnosti našega projekta, vas vabimo, da si poleg aktualne sončne elektrarne ogledate tudi vse naše že izvedene in razprodane projekte (na povezavi se bo odprl zemljevid z lokacijami vseh sončnih elektrarn, pod njim pa boste našli fotografije z imeni sončnih elektrarn).

Povezava

Največji okoljski projekt množičnega vlaganja prebivalstva pri nas!