KAJ PRIDOBIM

Obrestna mera, ki jo vlagatelji pridobite s sodelovanjem v našem okoljskem projektu, je že prepričala kupce več kot 50.000 sončnih modulov v naših tridesetih že zaključenih in enem aktivnem projektu.

Obrestna mera je nadpovprečno visoka in znaša tri odstotkov ter je kot taka višja kot obrestna mera pri vezanih vlogah v bankah. To je osnovna računica, ki bi brez vsakega dvoma upravičila vašo odločitev za vlaganje v katerikoli naložbeni projekt.

Nadpovprečno visoke obresti

V našem (vašem) primeru gre za pomemben domači ekološki projekt. Sodelovanje v njem se obrestuje nadpovprečno in dvojno – tako finančno (obrestna mera) kot z dobrim občutkom, da smo po svojih najboljših močeh prispevali k ohranitvi okolja, katerega del smo in za katerega si prizadevamo, da bi ga v čim bolj neokrnjeni obliki ohranili za prihodnje generacije.

Prilagodljiva finančna shema

Sodelovanje z nami prinaša prilagodljivo finančno shemo, ki upošteva širok razpon vloženih sredstev glede na trenutne interese posameznih vlagateljev. Vlagatelji lahko svoja presežna finančna sredstva vložite večkrat – in z veseljem opažamo, da se izredno veliko vlagateljev odloči za ponovitev naložbe v isto ali različne sončne elektrarne iz našega portfelja.

več kot 13 MWp

več kot 50.000

več kot 1500

več kot 1.000.000 evrov

 
Skupna moč

Zakupljeni sončni moduli

Število vlagateljev

Izplačane obresti v enem letu

Največji projekt vlaganja prebivalstva v sončne elektrarne pri nas.