Moja elektrarna

Moja elektrarna | 27 projektov v Sloveniji

Moja elektrarna je prodorno in dobro stoječe slovensko podjetje, v lasti avstrijske skupine PV-Invest, po kateri smo prevzeli tudi preizkušen poslovni model množičnega finansiranja ekoloških projektov ter ga prilagodili na specifike slovenskega trga, kar se je tudi v praksi potrdilo kot uspešna poslovna poteza.

V veliko pomoč so nam bogate izkušnje enega največjih avstrijskih finančnih strokovnjakov Günterja Grabnerja, direktorja družbe PV-Invest, ki se je v bogati karieri specializiral za področje financiranja sončnih elektrarn in ostalih energetskih projektov.

Tako smo v samo treh letih od leta 2014 uspešno izvedli sedem projektov sončnih elektrarn, v naš portfelj pa smo ob koncu leta 2017 dodali še osem novih sončnih elektrarn, ki so se uspešno oddale v najem v letu 2018, v začetku leta 2019 smo dodali še tri in v prodajnem obdobju za leto 2020 še dve večji v Zorencih, jeseni 2020 pa smo aktivirali tudi prvo izmed kranjskih elektrarn, ki je kmalu dobila svojo naslednico SE Kranj 2, tik pred novim letom 2021 pa smo v portfelj dodali še eno sončno elektrarno v Kranju, SE Kranj 3, ki je bila razprodana do konca zime; sončni elektrarni, ki sta sledili, SE Borovnica 1 in 2, sta bili razprodani do konca avgusta, jeseni pa še SE Logatec; tako novembra v portfelj za najem sončnih panelov dodajamo novo sončno elektrarno s komercialnim imenom SE Kamnik Q.

V vseh pogledih bomo še naprej sledili našemu cilju – prebivalstvu omogočiti, da se vključuje v velike ekološko-finančne projekte. Takšen projekt je trenutno naša nova sončna elektrarna v Logatcu.

Zgodba našega lastnika

PV-Invest GmbH

PV-Invest je avstrijsko hitro rastoče krovno podjetje projekta množičnega investiranja prebivalstva v sončne panele v Evropi, ki gradi, kupuje in investira v večje sončne elektrarne izven Avstrije.

PV-Invest je oblikovan kot skupina in je prisoten v osmih državah po Evropi, med drugim neodvisno od podjetja Moja elektrarna tudi z dvema sončnima elektrarnama v Sloveniji. Zaradi zagotovljenega dostopa do kapitalskih sredstev in virov financiranja je širitev njihovega portfelja zelo učinkovita. PV-Invest med drugim tudi lastnik našega podjetja.

www.pv-invest.com

KPV Solar GmbH

KPV je pomembno avstrijsko podjetje v strukturi skupine PV-Invest, ki pa se ne ukvarja z naložbami, temveč izključno s tehničnim delom celotnega projekta. Področja delovanja so inženiring, gradnja in vzdrževanje sončnih elektrarn, njihovo znanje in doprinos k stabilnosti celotnega projekta pa sta neprecenljiva.

www.kpv-solar.com

Največji okoljski projekt množičnega vlaganja prebivalstva pri nas!