Kdo Smo

Vlaganje v sončne elektrarne omogočiti najširšemu krogu vlagateljev, to je naše vodilo – ob zagotavljanju varnosti naložbe.

Če vas zanima varna investicija z višjim donosom kot pri vezanih vlogah v bankah, vas vabimo, da se seznanite z našim preizkušenim konceptom vlaganja v 100-odstotno čisto energijo – z najemom sončnih modulov.

KAR 3-ODSTOTNE OBRESTI LETNO

Smo slovensko podjetje Moja elektrarna, ki omogoča najem sončnih modulov v sklopu naših lastnih sončnih elektrarn v Sloveniji. Investicija se obrestuje z obrestno mero, ki na letni ravni znaša 3 odstotke.

Največji projekt vlaganja prebivalstva v ekologijo pri nas

Gre za enega vidnejših ekoloških projektov v Sloveniji in obenem za največji ekološki projekt vlaganja pri nas, v katerega se je od leta 2014 vključilo že več kot 1500 vlagateljev.

K sodelovanju ste vabljeni tako mali kot veliki vlagatelji, ki želite dobro oplemenititi svoja prosta finančna sredstva. Projekt s fleksibilno naložbeno shemo omogoča vložke najširšemu krogu vlagateljev – glede na njihova trenutno razpoložljiva finančna sredstva.

Vložki že od 1500 evrov dalje

V našem projektu lahko sodelujete že z vložki od 1500 evrov dalje. Ob izredno dobrem donosu tako omogočamo, da fizične osebe prispevajo k reševanju okoljske problematike, pri uresničevanju tega poslanstva pa se jim ni treba odločati za drage investicije v lastne sončne elektrarne.

Pozitivni vplivi na okolje

V portfelj dodajamo sončno elektrarno SE Postojna 1, katere letno zmanjšanje izpustov ogljikovega dioksida (v primerjavi s kurjenjem lignita v termoelektrarni pri proizvodnji iste količine električne energije) je kar 350 ton. Vseh naših 30 sončnih elektrarn na leto zmanjša izpuste za skoraj 10.000  ton. 

Uspelo nam je!

Podjetje Moja elektrarna je z lastnimi sredstvi, s sredstvi skupine PV-Invest in s stalnimi vlaganji naših  1500 vlagateljev od leta 2014 pa do danes na naših 30 sončnih elektrarnah proizvedlo že prek 90.000 MWh električne energije in s tem izpuste ogljikovega dioksida zmanjšalo za 60.000 ton – v primerjavi z isto količino električne energije, proizvedeno v termoelektrarnah s kurjenjem lignita.

Vabimo vas k nadaljnjemu sodelovanju pri uresničevanju našega skupnega okoljskega cilja, to je življenja v čistejšem in bolj zdravem okolju – za nas in za naše zanamce! Število sončnih modulov, ki smo jih v tem času oddali vlagateljem, že zdaj presega 50.000, moč naših sončnih elektrarn pa trenutno znaša 13,5 MWp.

Primož Tručl,

direktor

Za vsa vaša vprašanja sem vedno na voljo!

Ohranimo Slovenijo!

S sodelovanjem v našem skupnem projektu boste pomagali ohranjati Slovenijo čisto in zeleno, kar se vam bo obrestovalo 3 odstotnimi obrestmi. Po enem letu vezave lahko pogodbo prekinete kadarkoli, vaš denar pa vam bomo na vaš račun skupaj s pripadajočimi obrestmi nakazali v roku 30 dni.

Največji projekt vlaganja prebivalstva v sončne elektrarne pri nas.