Kdo Smo

Vlaganje v sončne elektrarne omogočiti najširšemu krogu vlagateljev, to je naše vodilo – ob zagotavljanju nadpovprečnih obresti in varnosti naložbe.
Če vas zanima varna investicija z višjim donosom kot pri vezanih vlogah v bankah, vas vabimo, da se seznanite z našim preizkušenim konceptom vlaganja v 100-odstotno čisto energijo – z najemom sončnih panelov.

KAR 3-ODSTOTNE OBRESTI LETNO

Smo slovensko podjetje Moja elektrarna, ki omogoča najem sončnih panelov v sklopu naših lastnih sončnih elektrarn v Sloveniji. Investicija se obrestuje z nadpovprečno visoko obrestno mero, ki na letni ravni znaša 3 odstotke.

Največji projekt vlaganja prebivalstva v ekologijo pri nas

Gre za enega vidnejših ekoloških projektov v Sloveniji in obenem za največji ekološki projekt vlaganja pri nas, v katerega se je od leta 2014 vključilo že več kot 1400 vlagateljev.

K sodelovanju ste vabljeni tako mali kot veliki vlagatelji, ki želite dobro oplemenititi svoja prosta finančna sredstva. Projekt s fleksibilno naložbeno shemo omogoča vložke najširšemu krogu vlagateljev – glede na njihova trenutno razpoložljiva finančna sredstva.

Vložki že od 600 evrov dalje

V našem projektu lahko sodelujete že z vložki od 600 evrov dalje. Ob izredno dobrem donosu tako omogočamo, da fizične osebe prispevajo k reševanju okoljske problematike, pri uresničevanju tega poslanstva pa se jim ni treba odločati za drage investicije v lastne sončne elektrarne.

Pozitivni vplivi na okolje

Na prvi dan astronomske pomladi smo v portfelj sončnih elektrarn za najem dodali eno izmed večjih slovenskih sončnih elektrarn, ki stoji v Borovnici in je naša last; skupaj z njo znaša pozitivni učinek na okolje od leta 2014 do danes več kot 55.000 ton zmanjšanja izpustov ogljikovega dioksida, kar je ogromno.

Uspelo nam je!

Dokazali smo, da smo Slovenci izredno podjetni tudi pri naložbah v ekologijo.

24. razprodanih projektov sončnih elektrarn v Sloveniji v sedmih letih in 25., ki je v polnem teku in pri katerem bodo kljub velikosti aktualne sončne elektrarne  sončni paneli pošli v zelo kratkem času, so več kot zgovoren dokaz za to.

Veseli nas, da se zanimate za največji ekološki projekt investiranja s strani prebivalstva pri nas!

Vabim vas k sodelovanju!

Peter Kokot

direktor

Za vsa vaša vprašanja sem vedno na voljo!

Ohranimo Slovenijo!

S sodelovanjem v našem skupnem projektu boste pomagali ohranjati Slovenijo čisto in zeleno, kar se vam bo obrestovalo z nadpovprečnimi, 3 odstotnimi obrestmi. Po enem letu vezave lahko pogodbo prekinete kadarkoli, vaš denar pa vam bomo na vaš račun skupaj s pripadajočimi obrestmi nakazali v roku 30 dni.

Največji okoljski projekt množičnega vlaganja prebivalstva pri nas!