Kdo Smo

Vlaganje v sončne elektrarne omogočiti najširšemu krogu vlagateljev, to je naše vodilo – ob zagotavljanju nadpovprečnih obresti in varnosti naložbe.
Če vas zanima varna investicija z višjim donosom kot pri vezanih vlogah v bankah, vas vabimo, da se seznanite z našim preizkušenim konceptom vlaganja v 100-odstotno čisto energijo – z najemom sončnih panelov.

KAR 3-ODSTOTNE OBRESTI LETNO

Smo slovensko podjetje Moja elektrarna, ki omogoča najem sončnih panelov v sklopu naših lastnih sončnih elektrarn v Sloveniji. Investicija se obrestuje z nadpovprečno visoko obrestno mero, ki na letni ravni znaša 3 odstotke.

Največji projekt vlaganja prebivalstva v ekologijo pri nas

Gre za enega vidnejših ekoloških projektov v Sloveniji in obenem za največji ekološki projekt množičnega vlaganja pri nas, v katerega se je od leta 2014 vključilo že več kot 1300 vlagateljev.

K sodelovanju ste vabljeni tako mali kot veliki vlagatelji, ki želite dobro oplemenititi svoja prosta finančna sredstva. Projekt s fleksibilno naložbeno shemo omogoča vložke najširšemu krogu vlagateljev – glede na njihova trenutno razpoložljiva finančna sredstva.

Vložki že od 600 evrov dalje

V našem projektu lahko sodelujete že z vložki od 600 evrov dalje. Ob izredno dobrem donosu tako omogočamo, da fizične osebe prispevajo k reševanju okoljske problematike, pri uresničevanju tega poslanstva pa se jim ni treba odločati za drage investicije v lastne sončne elektrarne.

Pozitivni vplivi na okolje

Okoljski učinek, ki smo ga dosegli od leta 2014 do leta 2019 znaša več kot 25.000 ton zmanjšanja izpusta ogljikovega dioksida v ozračje v Sloveniji.

Ob koncu leta 2017 smo naš portfelj sedmih sončnih elektrarn razširili še z osmimi, v začetku letošnjega leta pa smo v portfelj dodali še tri večje sončne elektrarne, tako da bomo samo letos prihranili okolju preko 7000 ton izpusta CO2.

.

Uspelo nam je!

Dokazali smo, da smo Slovenci izredno podjetni tudi pri naložbah v ekologijo.

Osemnajst razprodanih projektov sončnih elektrarn v Sloveniji v petih letih in devetnajsti, ki je v polnem teku in pri katerem bodo sončni paneli zagotovo pošli v zelo kratkem času, so več kot zgovoren dokaz za to.

Veseli nas, da se zanimate za največji ekološki projekt množičnega investiranja pri nas!

Vabim vas k sodelovanju!

Peter Kokot

direktor

Za vsa vaša vprašanja sem vedno na voljo!

Ohranimo Slovenijo!

S sodelovanjem v našem skupnem projektu boste pomagali ohranjati Slovenijo čisto in zeleno, kar se vam bo obrestovalo z nadpovprečnimi, 3 odstotnimi obrestmi. Po enem letu vezave lahko pogodbo prekinete kadarkoli, vaš denar pa vam bomo na vaš račun skupaj s pripadajočimi obrestmi nakazali v roku 30 dni.